Abicor Binzel


Betrouwbare leverancier van hoogwaardige las- en snijtoortsen

Abicor Binzel is al meer dan 70 jaar een betrouwbare leverancier van hoogwaardige las- en snijtoortsen. Het bedrijf heeft innovatie hoog in het vaandel staan, intensief onderzoek is de basis van hun nieuwe producten. Naast las- en snijtoortsen behoren ook verschillende lastoebehoren tot het assortiment van Abicor Binzel. 

Verschillende industrieën maken gebruik van het materiaal van Abicor Binzel voor hun lasprocessen, denk hierbij aan de automobielindustrie, scheepsbouw, bouwnijverheid of machinebouw. Voor zowel secuur als robuust laswerk biedt Abicor Binzel geschikte apparatuur.

De MIG/MAG laspistolen en verschillende lastoortsen/snijtoortsen zijn uitgerust met een ergonomische handgreep die zorgt voor een optimaal gebruikscomfort bij de gebruiker. Niet alleen de kwaliteit, maar ook het gebruiksgemak, flexibiliteit en duurzaamheid zijn erg belangrijk bij de lasapparatuur van Abicor Binzel.

Met Abicor Binzel bent u dus niet alleen verzekerd van hoge kwaliteit, maar ook van de nieuwste technologieën. Dit alles zodat de lasser beschikt over apparatuur die zijn werk makkelijker maakt.