Onderhoud & reparatie compressoren

Perslucht is bij veel industriële activiteiten onmisbaar. Wij repareren elk type compressor.


Door periodiek onderhoud voorkomt u uitval, verlengt u de levensduur en bespaart u energie. Onze monteurs zijn zo geschoold dat ze naast onderhoud ook reparaties aan uw compressor kunnen uitvoeren. Ongeacht welk merk (bijv. Kaeser,  Alup, Atlas Copco, Creemers, Booge) compressor u heeft, wij komen altijd met een passende oplossing.

Naast het onderhoud kunnen wij uw verbruik ook monitoren. Door de verbruikte perslucht en het energieverbruik te meten kunnen wij u adviseren over energiebesparing en verbeteringen aan uw installatie.

Direct onderhoud nodig? Bel 053 - 435 88 96

Compressor onderhoud

Het is belangrijk regelmatig uw compressor te laten onderhouden. Door regelmatig onderhoud blijft uw compressor optimaal presteren en is de kans op reparatie lager. Hierdoor voorkomt u onveilige situaties. Denk hierbij aan verstoppingen, een kapotte V-snaar of vervuiling in de tank. Naast het voorkomen van reparaties, zorgt regelmatig onderhoud ook voor een goed rendement van uw compressor. Zodat u niet onnodig veel stroom verbruikt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bij het uitvoeren van het onderhoud al gauw zien waar eventuele problemen kunnen ontstaan en hier u tijdig op attenderen. Wij verrichten altijd alleen de acties die nodig zijn om uw compressor goed te laten draaien, zonder u op kosten te jagen.

Door periodiek onderhoud voorkomt u uitval, verlengt u de levensduur en bespaart u energie. Onze monteurs zijn zo geschoold dat ze naast onderhoud ook reparaties aan uw compressor kunnen uitvoeren. Ongeacht welk merk (bijv. Kaeser, Alup, Atlas Copco, Creemers, Booge) compressor u heeft, wij komen altijd met een passende oplossing.

Naast het onderhoud kunnen wij uw verbruik ook monitoren. Door de verbruikte perslucht en het energieverbruik te meten kunnen wij u adviseren over energiebesparing en verbeteringen aan uw installatie.

Compressor reparatie

Heeft u een storing of defect? Binnen enkele uren kunnen wij u al tot dienst zijn. U kunt ons bereiken op 053-435 88 96

Wij begrijpen dat een storing of defect aan uw compressor snel verholpen moet worden, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw werkzaamheden. Nadat u ons heeft gebeld pakken wij u aanvraag direct op en bekijken we wat er aan de hand kan zijn. Doordat wij een ruime voorraad aan onderdelen hebben kunnen wij snel een monteur sturen om het probleem op te lossen. Indien het probleem niet direct verholpen kan worden of we moeten wachten op een onderdeel, kunnen wij u tijdelijk een vervangende compressor aanbieden.

Onderhoud persluchtsysteem

Om het beste resultaat uit perslucht te halen is alleen een goede compressor niet voldoende. De persluchtleiding is een erg belangrijk onderdeel van uw installatie. Het belang van goed onderhoud wordt nogal eens onderschat: veel persluchtsystemen vertonen lekkages en drukverlies. Dat maakt uw systeem niet alleen minder effectief, maar kost ook tot wel 30% extra energie! Een regelmatige en nauwgezette inspectie voorkomt deze verliezen en maakt vaak een uitbreiding van het leidingnetwerk mogelijk zonder nieuwe investeringen in compressorcapaciteit.

Kuil Nicos heeft de specialisten in huis die u van ontwerp tot installatie kunnen adviseren bij het kiezen van een persluchtinstallatie. Vervolgens verzorgen wij voor u het periodieke onderhoud, zodat uw machinepark nooit stil komt te staan.

Meer over persluchtleidingsystemen

Advies op maat?

Weten wat de beste oplossing is voor uw situatie?

Neem contact met ons op via
053-435 88 96 of info@kuilnicos.nl.