Gasdistributiesystemen

Wij ontwerpen en installeren gasdistributiesystemen voor de industrie en laboratoria

Een hoogwaardig leidingsysteem voor uw technische gassen is belangrijk om het optimale uit uw apparatuur en werkzaamheden te kunnen halen. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen voor gassystemen.

Heeft u vragen over gassystemen? U kunt ons bereiken op 053 - 435 88 96

Gasleidingsystemen aanleggen

Wij ontwikkelen gassystemen voor de metaalindustrie, voedingsindustrie, medische sector en laboratoria. De gassen worden vanaf een centraal punt verdeeld naar verschillende afnamepunten, welke worden ingericht naar uw wens. De opslag is hierdoor op een centrale en veilige plek, per werkplek kan de apparatuur afgestemd worden. Mochten de activiteiten op de werkplek ooit veranderen, dan kan de installatie gewijzigd worden.

Wij helpen u met:
  • Het aanleggen van gasleidingen voor technische gassen;
  • Installatie van gasdistributiesystemen t.a.v. wet- en regelgeving;
  • Advisering om optimaal gebruik te kunnen maken van uw gasinstallatie;
  • Onderhoud aan uw gasleidingen en gasdistributiesysteem.

Uw partner voor gasdistributiesystemen

Het opslaan en distribueren van gassen is complex en niet zonder risico`s. Kuil Nicos is uw partner als het gaat om engineering, ontwerp, aanleg en onderhoud van al uw gasdistributiesystemen.

Ten behoeve van industriële gasdistributie ontwerpen en installeren wij systemen die de veiligheid en continuïteit van uw productie waarborgen. De gasflessen blijven buitenshuis, terwijl een ringleiding het gas binnenshuis distribueert. De omschakeling tussen bundels gasflessen gebeurt automatisch, net als de melding dat een bundel leeg is. Dankzij online monitoring wordt het mogelijk om de voorraad meteen aan te vullen zonder dat u er nog omkijken naar heeft. Hierdoor heeft u geen productiestilstand ten tijde van de cilinderuitwisseling.

Naast gasdistributiesystemen ontwerpen en installeren wij ook gasmengers. Een gasmenger stelt u instaat u eigen gas te mengen van bijvoorbeeld argon, stikstof, zuurstof of koolzuur. Het zelf mengen van gassen kan enorme kosten besparen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Advies op maat?

Weten wat de beste oplossing is voor uw situatie?

Neem contact met ons op via
053-435 88 96 of info@kuilnicos.nl.