Onderhoud lasapparatuur

Onderhoud, reparatie en valideren van lasapparatuur, volgens NEN 3140, NEN 50110-1 en EN 50504 norm, zijn bij ons in vertrouwde en bekwame handen. In onze moderne werkplaats of bij u op locatie onderhouden en repareren wij uw machinepark. Dankzij jarenlange ervaring en vakbekwaam personeel, kunnen wij elk type lasmachine en toebehoren voor u onderhouden en repareren.

Heeft u onderhoud nodig? Bel 053 - 435 88 96 of mail naar info@kuilnicos.nl


Onderhoud van uw lasmachine(s)

Onderhoud van lasapparatuur is essentieel voor optimale prestaties en veiligheid tijdens het lassen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunnen storingen worden voorkomen en blijft de apparatuur betrouwbaar en efficiënt werken. Naast het onderhoud van lasapparatuur voeren wij ook wij periodieke controles uit volgens NEN 3140 en NEN 50110-1.

Wilt u uw lasapparatuur (met spoed) laten repareren? Wij zorgen ervoor dat uw apparaten altijd optimaal blijven werken. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw lasapparatuur blijft draaien met jaarlijks onderhoud om stilstand te voorkomen.

Valideren volgens NEN 50504
Naast de standaard NEN 3140 keuring kunnen wij u apparatuur ook valideren volgens de NEN 50504 norm. Dit is bijvoorbeeld verplicht als uw bedrijf moet voldoen aan de EN 1090 standaard.

Reparatie nodig?

Heeft u een defecte lasmachine? Binnen enkele uren kunnen wij u al tot dienst zijn. U kunt ons bereiken op 053-435 88 96

Wij begrijpen dat een storing of defect aan uw lasmachine snel verholpen moet worden, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw werkzaamheden. Nadat u ons heeft gebeld pakken wij u aanvraag direct op en bekijken we wat er aan de hand kan zijn. Doordat wij een ruime voorraad aan onderdelen hebben kunnen wij snel een monteur sturen om het probleem op te lossen. Indien het probleem niet direct verholpen kan worden of we moeten wachten op een onderdeel, kunnen wij u tijdelijk een vervangende lasmachine aanbieden.


Onderhoud, reparatie en validatie

Met jaarlijks onderhoud aan uw lasapparatuur bespaart u kosten aan eventuele reparaties. Door regelmatig onderhoud verkleint u ook de kans op storingen, zodat uw productieproces optimaal kan blijven draaien. Om volgens de juiste norm te blijven werken, kalibreren wij u apparatuur ook.

Wij onderhouden, repareren en valideren:

  • MIG/MAG/TIG lasmachines;
  • Inverters;
  • Plasmasnijders;
  • Puntlasapparatuur;
  • Elektrische apparatuur;
  • Orbitaal apparatuur;
  • Autogene las- en snijapparatuur;
  • Reduceers;
  • Lastoortsen;
  • Lasdampafzuiging.


Advies op maat?

Weten wat de beste oplossing is voor uw situatie?

Neem contact met ons op via
053-435 88 96 of info@kuilnicos.nl.