ASSEMBLAGE SLANGEN & KOPPELINGEN


Heeft u (snel) een nieuwe slang nodig? Wij maken uw slang op locatie of in onze werkplaats terwijl u wacht.

Slangen persen

Onze werkplaats is uitgerust met een productielijn voor het vervaardigen van pneumatische en hydraulische slangen. Hierdoor helpen wij u direct weer op weg om uw productieproces voort te zetten. Wij kunnen iedere lengte slang voor u persen, dit kan al terwijl u wacht.

Onze gecertificeerde medewerkers hebben jarenlange ervaring in de industrie, zodat ze precies weten welke slang en koppeling u nodig heeft. Weet u niet welke fitting of koppeling geschikt is voor de toepassing van uw slang? Neem dan contact met ons op zodat wij u advies op maat kunnen geven.

Tevens kunnen wij voor u het hele slangenpark in beheer nemen, zodat u of uw klant precies op tijd een melding krijgt om de slang te laten vervangen.

Op locatie uw slang(en) kapot?
Onze mobiele servicebus kunt u oproepen voor het ter plaatse vervangen van hydraulische slangen, filters en andere onderdelen. Zo kunnen wij u snel ter plekke helpen met problemen aan uw slang.
Ook kan de Hose Doctor u adviseren over het onderhoud en prestaties aan uw systeem. Wij zijn 24 u per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar voor u beschikbaar.