Spirax Sarco


Specialist in stoom en condensaat

Met kantoren in 62 landen en producten voor 24 industrieen mag Spirax Sarco gerust een specialist op het gebied van stoom en condensaat genoemd worden. Spirax Sarco is leverancier van ketelhuizen, condensaatpompen, regelsystemen, warmtewisselaars, afsluiters en meer. Dankzij het brede aanbod aan oplossingen, heeft Spirax Sarco altijd wel de juiste apparatuur voor uw situatie. De producten zijn niet alleen innovatief, maar werken ook naadloos samen, zodat uw productieproces zo optimaal mogelijk verloopt.

De afsluiters van Spirax Sarco zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Ze voldoen allemaal aan strenge specificaties voor een betrouwbare en stevige afdichting, die weinig onderhoud vereist. Deze afsluiters zijn eenvoudig te bedienen en corrosie-resistent, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Als u op zoek bent naar een condenspot, dan is Spirax Sarco zeer aan te raden. Spirax Sarco levert een breed scala aan condenspotten, die helpen bij het efficiënt verwijderen van condensaat uit stoomsystemen.

Met de oplossingen van Spirax Sarco weet u zeker dat u hoogwaardige producten krijgt. Bij Kuil Nicos hebben we een uitgebreid assortiment aan producten van Spirax Sarco.