Kaeser Compressoren


De nummer 1 compressor wat betreft Total Cost of Ownership (TCO)

Kaeser Compressoren is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van producten en diensten op het gebied van perslucht. Het Duitse familiebedrijf kent wereldwijd 7500 medewerkers en 2 productielocaties in Duitsland. Alle componenten worden volledig in Duitsland geproduceerd en geassembleerd. De productlocaties van Kaeser staan in Coburg en Gera.

Wat maakt de producten van Kaeser bijzonder?

Het belangrijkste onderscheid van Kaeser compressoren ten opzichte van andere merken compressoren zijn de vele innovaties op het gebied van energie efficiëntie en de kwaliteit van schroefcompressoren. Hiermee is Kaeser opgeklommen naar de nummer 1 positie wat betreft total cost of ownership (TCO). De slogan van Kaeser luidt dan ook: ‘meer perslucht met minder energie’.

Kaeser was het eerste bedrijf in de wereld met een SIGMA profiel voor het schroefblok. Hiermee werd de compressor tot wel 15% beter ten opzichte van compressoren die zijn uitgerust met traditionele profielen. Bovendien bieden de compressorblokken van Kaeser met het Sigma Profiel een zeer lange levensduur. Twee vliegen in één klap! 

Samengevat blinken de Kaeser Compressoren uit in betrouwbaarheid, energiezuinigheid, rendabiliteit en onderhoudsgemak.

Als officieel dealer van Kaeser leveren, installeren en onderhouden wij Kaeser Compressoren, neem contact met ons op voor meer informatie.