Gloor


Fabrikant van hoogwaardige drukregelaars en autogeentechniek

Gloor is een Zwitsers bedrijf, opgericht in 1935 door de broers Otto en Fritz Gloor. Met meer dan 75 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige drukregelaars en autogeentechniek, is Gloor een gerenommeerd merk in de industrie.

Het assortiment van Gloor omvat een breed scala aan drukregelaars voor industriële, medische en ultrazuivere gassen. Ook voor speciale toepassingen, die niet gangbaar zijn, kan Gloor een passende regelaar ontwerpen. De drukregelaars van Gloor staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elke drukregelaar voldoet aan de hoogste normen.

Naast drukregelaars staat Gloor ook bekend om hun las- en snijbranders. Hun gecombineerde las- en snijsets zijn ontworpen om gebruikt te kunnen worden met de combinatie zuurstof en acetyleen. Propaan kan gebruikt worden als gas om te kunnen snijden met de snij-set van Gloor.

Gloor maakt gebruik van de nieuwste technologieën zodat hun producten altijd voldoen aan de laatste normen en certificeringen.

Bij Kuil Nicos zijn we gespecialiseerd in de producten van Gloor, waardoor we u gericht advies kunnen geven. Ook bij afwijkende wensen kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste oplossing.