Parker Hydrauliek

Als geautoriseerd dealer van Parker bieden wij u een breed programma aan hydraulische componenten.
Voor meer informatie omtrent ons programma neem contact met ons op.

Pompen

Het uitgebreide assortiment van Parker van hydraulische pompen, die uitzonderlijke functionaliteit en duurzaamheid bieden, leveren het ideale rendement in zelfs de meest veeleisende industriële en mobiele toepassingen. Het uitgebreide assortiment van Parker omvat tandwielpompen, zuiger- en schoeppompen, hydrostatische transmissiepompen en debietscheiders en -versterkers.

Motoren

Het volledige assortiment van Parker van motoren met hoog en laag toerental biedt een vermogen met een rotatiemoment van tot wel 15.000 ppsi en een toerental van 1/2 rpm tot 13.000 rpm. De motoren zijn beschikbaar in diverse vermogens en in tandwiel-, gerotor-, schoep- en zuigermodellen. Er zijn ook motoren met vast en variabel debiet beschikbaar. De hydraulische motoren van Parker bieden een uitstekend rendement, hoge efficiëntie, slijtagecompensatie en een lange levensduur.


Ventielen

Wij bieden u hydraulische ventielen van Parker die in alle voorkomende uitvoeringen kunnen worden geleverd. Denk hierbij aan stuurventielen, cartridge ventielen, manifolds, drukventielen, stroomregelventielen, terugslagkleppen, proportionele ventielen en regelkaarten.

Cilinders

Parker is wereldwijd de grootste leverancier van hydraulische cilinders en onderdelen voor industriële toepassingen. Parker fabriceert een brede reeks standaard en gespecialiseerde cilinders van het type trekstang, ronde lijnen en "molen", om te voldoen aan alle industriële toepassingen voor cilinders. De cilinders voldoen aan alle belangrijkste industriële normen, en andere certificaten zijn beschikbaar op aanvraag. Alle hydraulische cilinders en onderdelen van Parker zijn ontworpen om een langdurige en efficiënte werking, weinig onderhoud en een hoge productiviteit te bieden gedurende de hele levensduur van het product.