Verhuur

Extra capaciteit, tijdelijke vervanging

Kuil Nicos verhuurt uit eigen voorraad ook las­apparatuur en compressoren. Wilt u extra capa­citeit inschakelen of zoekt u tijdelijk vervanging van een machine die defect is of wilt u geen onderhouds- en reparatiekosten? Dan is huren een passende oplossing.

Kuil Nicos levert u direct tijdelijke betrouwbare vervanging uit eigen voorraad.

contact

Extra capaciteit

  • Tijdelijk extra capaciteit
  • Tijdelijke vervanging

Toepassingen

  • Grote onderhoudsklussen
  • Ontzorgen van detacheringsbedrijven
  • Tijdelijke toename van uw productiecapaciteit

Toelichting

Zoekt u tijdelijk vervanging van een machine die defect is of wilt u geen onderhoud- of reparatiekosten? Dan is huren een passende oplossing.

Over Kuil Nicos

Kuil Nicos is een technisch dienstverlener met een uitstekende reputatie in de regio Twente en ver daarbuiten. Met meer dan zestig jaar ervaring weten wij wat nodig is om uw productieprocessen vlekkeloos te laten verlopen.

Onze klanten kunnen voor advies en ondersteuning altijd op ons rekenen. Kuil Nicos heeft zich ontwikkeld van een technische groothandel tot een veelzijdige kennispartner, gespecialiseerd in gassen, lastechniek, aandrijftechniek, appendages en compressoren. Onze hoofdactiviteiten zijn Verkoop, Verhuur, Advies en Service & Onderhoud.

24x7 operationeel

Oplossingsgericht, 24x7 operationeel en met gedegen kennis van zaken.

Tijdelijke vervanging & capaciteit

Wij verzorgen uw tijdelijke extra gewenste capaciteit of eventuele tijdelijke vervanging van machines.

Showroom
Werkplaats

Overzichtelijke showroom, werkplaats en magazijn met kwalitatief hoogwaardig assortiment.

Ver-
koop

Naast verkoop van lasapparatuur en persluchtcompressoren biedt Kuil Nicos deze apparatuur voor extra capaciteit aan. Kuil Nicos heeft de flexibiliteit om haar klanten snel te voorzien van extra capaciteit.

Ver-
huur

Onze monteurs leveren extra lasapparatuur persoonlijk af. Inclusief passende instructies. Ook extra persluchtcapaciteit wordt vanzelf­sprekend werkend, voorzien van de juiste instellingen, opgeleverd.

Ad-
vies

De medewerkers van Kuil Nicos kunnen u voorzien van een passend advies met betrekking tot het inhuren van de juiste extra capaciteit.

Ser-
vice

De verhuurapparatuur is gegaran­deerd in de juiste conditie. Niets gaat naar u toe zonder een laatste inspectie.