Service

Preventief, veilig en zeker

De servicedienst van Kuil Nicos neemt met haar onderhoudsprogramma's van oudsher van Twentse en vele andere bedrijven een grote zorg uit handen. We ondersteunen Technische Diensten bij het reguliere onderhoudswerk. Onze nabijheid en de persoonlijke betrokkenheid betekenen voor u de zekerheid dat productie­problemen snel zijn verholpen.

Onze VCA*-gecertificeerde monteurs verzorgen het periodiek onderhoud van lasapparatuur en compressoren. Dit werk kan uiteraard worden geregeld in een onderhoudsovereenkomst die precies is afgestemd op uw bedrijfssituatie.

contact

Kenmerken

  • 24x7 perslucht beschikbaar
  • 24x7 lasapparatuur beschikbaar
  • Flexibele service-overeenkomst op maat

Toepassingen

  • Lasbedrijven
  • Productiebedrijven
  • Onderhoudsdiensten
  • Machinefabrieken
  • Gezondheidszorg
  • Recyclingbedrijven

Toelichting

Onze VCA*-gecertificeerde monteurs verzorgen het periodiek onderhoud van lasapparatuur en compressoren, bijvoorbeeld op basis van een onderhoudsovereenkomst afgestemd op uw bedrijfssituatie.

Preventief onderhoud

Steeds meer bedrijven schakelen onze expertise in om stilstand of vertraging te voorkomen. Met wat extra aandacht voor preventie kunt u namelijk veel tijd en geld besparen. Op het gebied van aandrijftechniek bieden wij onder meer onze lagermonitoring en trillinganalyse aan. Ooit was de machinist met de schroevendraaier aan het oor onverslaanbaar, tegenwoordig is een andere aanpak vereist om mechanische problemen te voorkomen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van preventief onderhoud om de levensduur van uw machines en uw onderdelen te verlengen.

Wij vinden het van het grootste belang dat wij op al onze producten service kunnen verlenen. U bent bij ons aan het juiste adres of het nu gaat om onderhoud en reparatie van lasapparatuur en compressoren, trillingsanalyse, monitoring van uw hydraulische installatie, het op maat fabriceren van hydraulische slangen met de HoseDoctor 24-uurs service, het aanleggen van perslucht- en gasdistributie, online gassenbewaking en NEN-keuringen.

24x7 operationeel

Met onze mobiele Hose Doctor-service zijn wij 24x7 operationeel.

24x7 perslucht beschikbaar

Perslucht en lasapparatuur is bij Kuil Nicos 24x7 beschikbaar.

Mobiele service

Voor onverwachte problemen of regulier onderhoud kunt u een beroep doen op onze mobiele service.

Ver-
koop

Vraag ons verkoopteam naar de uitgebreide service­mogelijkheden van Kuil Nicos.

Ver-
huur

Vraag ons verkoopteam naar de uitgebreide service­mogelijkheden van Kuil Nicos.

Ad-
vies

Graag willen wij u inhoudelijk adviseren over de voordelen van onze service­mogelijkheden.

Ser-
vice

Onze specialisten staan elke werkdag voor u klaar om u te voorzien van merk-onafhankelijk advies, technische kennis, betrouwbare leveringen en 24-uurs service.